luni, 25 octombrie 2010

Tu in ce categorie te gasesti?

Oamenii se gasesc de obicei intr-una din urmatoarele 3 categorii:



1)In prima categorie sunt oamenii cu o formatie medie, care se straduiesc din rasputeri sa puna ceva pe masa,muncesc din greu pentru a reusi sa achite facturile.
Isi mai iau o slujba pentru ca doresc un trai mai bun pentru ei si urmasii lor.Vor o casa a lor,o masina...Veniturile cresc dar odata cu ele si cheltuielile.Ei se chinuie din greu toata viata fara a reusi sa prospere financiar.
Acesti oameni sunt prinsi in “cursa sobolanului”.Alearga,alearga,alearga…dar fara tractiune

2)In a doua categorie sunt oamenii cu un statut social si venituri mari…avocati,doctori,contabili,directori si as numi aici chiar oamenii de afaceri.Stresul insa si lipsa timpului liber le fac viata nesatisfacatoare.
Ei au o masina frumoasa,o casa frumoasa…cu piscina,multi se casatoresc si fac copii frumosi dar nu au timpul sa se bucure de toate aceste lucruri.Nu au timp pentru ei,pentru sanatatea lor,pentru familiile lor.Serviciul sau afacerile le controleaza viata
Acestia au iesit din “cursa sobolanului” dar au o viata lipsita de calitate

3)In cea de-a treia categorie se gasesc oamenii care AU O VIATA…se trezesc cand somnul se termina si nu atunci cand suna ceasul.Au timp si bani pentru sanatatea lor,pentru familiile lor, pentru prieteni,pentru vacante…Au un venit extraordinar si o viata de vis

Vrei sa fii in aceasta categorie?

Urmareste-ma pe blog si iti voi arata calea!

Fa ceva remarcabil cu viata ta pentru ca tu esti remarcabil!

Pace,Succes si Sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu