joi, 28 octombrie 2010

Jocurile pe calculator sunt mai captivante decat lectura?


Parerea mea in este ca jocurile pe calculator ,chiar daca sunt mai tentante decat lectura, creeaza dependenta.Jocurile te fac sa fii mai lenes deoarece la acestea nu trebuie sa-ti folosesti imaginatia si creativitatea. JOCURILE pe calculator sunt bune atunci cand nu exagerezi deoarece jocurile inseamna foarte multa pierdere de timp.

Lectura te poate captiva din toate punctele de vedere. Lecturand iti dezvolti imaginatia si creativitatea.Lectura este folositoare deaorece te invata cum sa gandesti,cum sa te comporti si multe alte lucuri de care ai nevoie in viata pentru a realiza mult mai mult decat generatiile trecute. Lectura te invata cum sa progresezi in viata reala.De asemenea, si jocurile pe calculator te invata sa progresezi, dar nu in viata reala, ci in cea virtuala.Iar cu progresul in lumea virtuala nu reusesti in viata reala. Lectura te ajuta sa cunosti oamenii din generatiile trecute si conditiile in care ei au trait,pe cand jocurile  te ajuta sa cunosti violenta,ceea ce nu necesita cunoastere.

In final decizia de a ne juca pe calculator sau de a lectura ne apartine,dar inainte de a lua aceasta decizie sa ne luam o foaie de hartie pe care sa scriem avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre aceasta doua actiuni, dupa care sa le comparam si abia pe urma sa luam decizia finala.

ALEGE IN FAVOAREA TA !!!




Am nevoie de parerile  si completarile dumneavoastra
Multumesc!!!

2 comentarii: